Tajemná lyofilizace

Tohoto tajemného slova je v poslední době všude plno. Proto jsme se rozhodli, vám pojem lyofilizace přiblížit i s výhodami, které metoda přináší. V podstatě se jedná sušení mrazem. Metoda lyofilizace je současným trendem nejen v potravinářství. V potravinářském oboru se využívá k sušení čerstvého ovoce či zeleniny, u kterých jsou díky tomu zachovány původní chuť a tvar. Při lyofilizaci také nedochází ke koncentraci přirozených cukrů jako u běžného sušení. Nejdůležitější výhodou této metody je však to, že ovoce neztrácí své vitamíny a minerály. Vyzkoušejte naše ovocné čaje s lyofilizovaným ovocem a uvidíte, že si jejich chuť a vůni zamilujete!

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení